Onder een stralend lentezonnetje hebben de Kampelaar Ladies gisteren hun eerste vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tegen de dames van Machelen. En we zagen dat het al niet slecht was :-)
Ze hebben hun eerste wedstrijd dan ook gewonnen met overduidelijke 2 - 8 cijfers !

Zondagmorgen 26/03 - 10.15u : de dames van Kampelaar verzamelen aan het kunstgrasveld van Machelen voor hun eerste wedstrijd... Even lichte paniek bij trainersduo "Delle en Jelle" : plots 18 speelsters ipv 15 en dus niet genoeg truitjes en shorts ??? Geen probleem, dat wordt opgelost en niemand moet in zijn blootje spelen :-) Nog even wachten tot de U17 van Machelen van het veld zijn na hun wedstrijd en wellicht wat nerveus beginnen de dames aan hun opwarming voor hun maiden-match (pun intended ;-) ).

11.30u : GO, Ladies !!! Kampelaar mag direct de aftrap nemen en begint furieus aan de wedstrijd.  De dames van Machelen worden een beetje verrast door deze blitz-start van onze Ladies en al snel kan Joelle na een mooie actie het eerste doelpunt voor onze Ladies scoren ! En ze blijven doorduwen, want binnen de kortste keren staat het al 0-3... Er wordt na een goeie eerste helft dan ook gerust bij een 1-5 stand (nog 2 doelpunten van Joelle, 1 van Marjolein en 1 van Kaitlin), door een aarzeling achteraan bij de Ladies kunnen de Mil's Angels ook nog een eerreddend doelpuntje maken. De echtgenoten/vrienden/vriendinnen/kinderen langs de kant waren dan ook tevreden met de geleverde prestaties van de dames tijdens de eerste 40 minuten ;-)

12.20u : de 2de helft wordt terug op gang gefloten en hierin verwatert het spel van onze Ladies wel een beetje :-( Toch slagen onze dames er nog in om 3x de netten van Machelen te doen trillen met doelpunten van Marie, Nele en Marjolein... Achteraan krijgen de dames het wat moeilijker waardoor Machelen ook meer begint te dreigen en zij kunnen dan ook nog een keer tegenscoren. Daarbij wel nog een eervolle vermelding voor keepster Sylvie (de jongste van de dames...) die toch enkele goede interventies liet zien in haar eerste wedstrijd bij de volwassen dames ! 

13.00u : moe maar voldaan sluiten de Ladies hun eerste wedstrijd af... Trainers Delle en Jelle zagen goeie dingen (enkele mooie combinaties en doelpunten) en ook wat verbeterpunten (tactisch en fysiek ?), maar zijn meer dan tevreden met het resultaat van deze eerste wedstrijd van onze Ladies :-) Tijd dus voor een groepsfoto, een goeie douche en daarna een welverdiend drankje en sandwiches in de tijdelijke kantine van Machelen. Alvast ook een welgemeende "dank u" aan de dames van Machelen voor de hartelijke ontvangst ! 

Foto van de Ladies na hun eerste wedstrijd :

Kampelaar Ladies 26032017

(boven van L naar R : trainer "Delle", assistent-trainer Jelle, Els, Daphne, Sylvie, Levie, Marie, Marjolein, Leen, Jolien, Nikki)

(onder van L naar R : Daisy, Veerle, Jana, Yannah, (in het roze de dochter van Lieve), Lieve, Vanessa, Kaitlin, Joelle)

(ontbreekt wegens vroeger weg : Nele) 


Alle foto's van deze wedstrijd kan je vinden op volgende link : FOTO'S MACHELEN-KAMPELAAR LADIES 26032017  (met dank aan de papa van Kaitlin !) 

Op naar de volgende wedstrijd van onze dames... Wij zullen alvast terug op post zijn om te supporteren !!!


 
Home