Bericht van de voorzitter :

"Vanmiddag (06/09) ontving ik het droeve nieuws dat Pierre Verboogen (papa van Rudyke) onverwacht is overleden ten gevolge van een hartfalen.

In het verleden heeft hij nog al eens een zware verwittiging gekregen. Desalniettemin, komt dit toch als een donderslag bij heldere hemel. En dan vooral voor z'n echtgenote Maria en zoon Rudy.

Pierre was voor hen een onmisbare schakel in hun leven! Laat ons als club dan ook ons uiterste best doen om Maria en Rudyke te steunen en op te vangen daar waar mogelijk! Zij zullen ons goed kunnen gebruiken!

Ook voor Kampelaar is dit een verlies. Pierre was een man die van bij het eerste uur op zijn manier en binnen zijn mogelijkheden, de club altijd de nodige steun en diensten bewezen heeft!

We zullen je missen Pierre!

Andries Vanhoof"


Ter informatie : de uitvaartliturgie heeft plaats in de Onze-Lieve-Vrouwparochiekerk te Kampenhout op maandag 12 september 2016 om 10 uur. De crematie wordt gevolgd door de begraving van de urne op de begraafplaats van Kampenhout. Gelegenheid tot groeten achteraan in de kerk vanaf 9.40 uur. U kan Pierre een laatste groet brengen in het funerarium Pues, Eikestraat 2 te Herent (Winksele-Delle) op zondag 11 september 2016 van 11 tot 12 uur

 
Home