De jeugdploegen speelden hun laatste competitiewedstrijd al op 23 april, daarna nog enkele tornooien op verplaatsing (ook in Nederland kennen ze nu Kampelaar...) en hebben afgelopen weekend het seizoen helemaal afgesloten op ons eigen tornooi...

Op 01/05 speelde onze eerste ploeg zijn laatste wedstrijd thuis tegen Ixelles en deze werd onder een stralend zonnetje met een klinkende 3 - 0 overwinning afgesloten...

Een paar dankwoordjes aan het eind van het seizoen lijken ons wel gepast, en hopelijk zijn we niemand vergeten :

Bedankt aan Steven-Jochen-Bjorn-Floris... Het was voor hen op 01/05 immers ook de allerlaatste match in het shirt van Kampelaar... We namen afscheid van deze sterkhouders van de afgelopen jaren en kregen dan ook een presentje van hun ploegmaats en het bestuur.  Wij wensen jullie uiteraard al het beste toe in jullie nieuwe club !  (Hier kan je nog de ploegfoto vinden van deze laatste wedstrijd : Ploegfoto 01/05/2016)

Bedankt aan trainers en spelers , om er blijven voor te gaan en ons nog een seizoen in 2de provinciale te kunnen laten doorgaan...

Bedankt aan onze supporters, die ons altijd blijven steunen zijn, ook al waren er enkele moeilijke momenten... Er waren zeker ook enkele geweldig mooie rmomenten, met als hoogtepunt de derby in Kampenhout ;-)

Bedankt aan de jeugdspelers,trainers, afgevaardigden en ouders, voor jullie sympathie en inzet voor Kampelaar... Hopelijk steunen jullie met evenveel enthousiasme het "Jeugd van Kampenhout"-project vanaf volgend seizoen ?

Bedankt aan onze vele vrijwilligers die ons steeds helpen met de evenementen om onze club te kunnen laten voortbestaan... Zonder jullie zou dit allemaal niet mogelijk zijn en jullie hulp wordt dan ook ten zeerste gewaardeerd !

Last but not least, op zondag 01 mei beëindigde "kapi" Dries Jaspers in Kampelaar zijn lange carrière als actief voetballer. In bijzijn van zijn vrouw, kinderen en goeie vrienden/ex-ploegmaats werd hij gehuldigd door de voorzitter :


Bedankt, Dries ! (Dries stopt dan wel met voetballen, maar zal zeker nauw betrokken blijven bij onze club. Het is dus geen "vaarwel", maar "tot ziens"...)


 
Home